Enter - ACV BIE Mechelen

ACV BIE Mechelen
Ga naar de inhoud

Enter

Bibliotheek


ENTER en ACV-Jongeren
Je studeert nog en en denkt nog lang niet aan werken. Of misschien werkte je reeds als jobstudent en deed je op die manier je eerste werkervaringen op?
Over het reilen en zeilen op de arbeidsmarkt kom je op school echter niet veel te weten. Daarvoor moet je beroep doen op mensen die er middenin staan. De vakbond bijvoorbeeld.

Gratis ENTER lidmaatschap

Het ACV heeft speciaal voor jongeren Enter uitgewerkt. Door gratis lid te worden van Enter krijg je de nodige informatie om niet ongewapend je eerste centen te gaan verdienen.

Samengevat: Enter is het ACV-lidmaatschap voor jongeren, studenten en schoolverlaters in wachttijd, vanaf 15 jaar tot en met 25 jaar.
En dit volledig gratis.

Door lid te worden van Enter ben je ook lid geworden van het ACV, de grootste vakbond van België. Vanaf nu kan je beroep doen op de diensten van het ACV. Het ACV kan je helpen om de vragen waarmee je als (job)student of schoolverlater worstelt op te lossen. Ook later, als je vast werk hebt gevonden zal je geen spijt hebben van de stap die je nu gezet hebt.

Dus zowel studenten, schoolverlaters, jongeren in wachttijd, stagiairs,... kunnen op
www.acv-enter.be (aparte website) hun mosterd halen.

30/06/2015: Schoolverlater
Afgestudeerd of gestopt met studeren? En je gaat op zoek naar werk? Klaar om de wereld te veroveren? Als schoolverlater heb je enkele to do’s om je eerste stappen te zetten naar werk. Alle info over je inschrijving als werkzoekende en de controle op je actief zoekgedrag, maar we zetten je vooral op weg met praktische tips tijdens het solliciteren en waar je moet op letten tijdens je eerste job.
ACV BIE Mechelen
Onder Den Toren 4 A
B2800 - Mechelen
015/71 85 30      


Terug naar de inhoud