Folders & Brochures - ACV BIE Mechelen

ACV BIE Mechelen
Ga naar de inhoud

Folders & Brochures

Bibliotheek

Brochures en folders

Het ACV geeft regelmatig over allerhande thema's nieuwe folders en brochures uit! Hieronder treft u een aantal brochures die u hier digitaal kan consulteren!

Wenst u een gedrukte versie kan u steeds terecht, als lid, bij een ACV dienstencentrum of bij een secretariaat van ACV BIE. U kan ook op uw bedrijf een ACV-afgevaardigde aanspreken om u een exemplaar te willen bezorgen!


Abonnement Visie

Het ledenblad van de Christelijke arbeidersbeweging.
Heb je een vraag over je Visie-abonnement (gratis) ? Vul dan het formulier in op www.acw.be/visieredactie. Zo komt je vraag meteen bij de juiste dienst terecht.


 • Gids voor jobstudenten
  Jobstudent in je onderneming? Ga na of hij/zij krijgt waar hij recht op heeft: betaalde feestdagen, maaltijdcheques, een mobiliteitsvergoeding. En wat met overuren? ISA, de ACV Infolijn voor studentenarbeid, weet raad.
  Raadpleeg ook de infofiche Aan de slag als jobstudent.


 • De gids voor starters
  Jonge werknemers op je werkvloer? Maak hen wegwijs in hun rechten. Wat kan de vakbond betekenen? En hoe zit dat met het eerste contract, jeugdvakantie, klein verlet…? • SOS interim – 20 vragen, 20 antwoorden
  Heeft een uitzendkracht recht op premies? Kan een interim vorming volgen? Wat met ziekte, proefperiodes en ‘testcontracten’? Help de uitzendkracht in je onderneming krijgen waar hij of zij recht op heeft (editie 2023).

      - Brochure 2024
     - Affiche Interim

ACV BIE Mechelen
Onder Den Toren 4 A
B2800 - Mechelen
015/71 85 30      


Terug naar de inhoud